Durata de livrare: 1-4 zile
Ceara Selac speciala pentru ceruire sticle vin, elasticitate si luciu deosebite, auriu. Consumul mediu pentru ceruirea unei sticle este de 5 - 10 g/sticla.
Ceara Selac are proprietati fizice care o recomanda la ceruirea capsularea sticlelor imbuteliate pentru pastrare indelungata.
Recomandam capsularea ceruirea sticlelor cu ceara dupa incheierea perioadei de maturare cand evolutia vinului sau distilatului a ajuns la potentialul maxim.
Principalele calitati fizice sunt:
Elasticitatea care perimite mentinerea acesteia pe gatul sticlei fara a se sparge iar cand se intentioneaza desfacerea dopului ceara nu se sparge in bucati mici care sa poata patrunde in continutul sticlei.
Semi-luciasa care confera culorii un aspect deosebit.
Compozitie: Rasini dure termoplastice
Proprietati fizico chimice:
Stare fizica : solida la temperatura ambianta, lichida la 85– 100˚C
Punct de inmuiere : 61˚C
Punct de aprindere : 250˚C
Vascozitate Brookfield la 95˚C : 763 cP
Solubilitate: insolubila in apa; solubila in solventi organici.
Densitate: 1,10 +/- 0,02 g/cm3
Stabilitate chimica: stabil
Posibilitate de reactii periculoase: niciuna daca produsul este manipulat si stocat corect
Produse de descompunere periculoase : niciunul daca produsul este manipulat si stocat corect.
Expunerea prelungita la caldura sau excesul de caldura ar putea provoca modificari de culoare
Stocare: Se stocheaza in ambalajul original ferita de toate sursele de caldura si preferabil la o temperatura mai mica de 30˚C.
Ambalaj: 500 g.