Durata de livrare: 1-4 zile
Pachet vinificatie Galoferm 500L alb si roze, pachetul contine produse pentru fermentare si stabilizare vinuri albe/roze si Protocol de lucru elaborat pentru vinificare vinuri albe si roze.
Primiti in pachet: Protocol lucru (instructiuni utilizare pe coala A4) cu dozare, momentul si modul de administrare al produselor din protocol, in etape pe parcursul fermentatiei alcoolice si tratamentelor de limpezire si antioxidative.
Protocol de lucru este elaborat pentru obtinerea de vinuri calitate superioara.
Vinul alb - recomandam maceratie scurta de maxim 24 ore, urmata de presare si limpezire must, fermentatie si stabilizare.
Vinul roze - recomandam sa fie produs din struguri rosii, maceratie foarte scurta (maxim 1 ora daca nu extrage usor culoarea, sunt ani in care culoarea se extrage foarte usor si nu este nevoie de maceratie), presare, limpezire must, fermentatie si stabilizare. Pentru un plus de aroma se pot folosi in fermentatie enzimele de aroma glucozidazice.