Durata de livrare: 1-4 zile
Drojdia Turbo Koji - drojdie de distilare activa, uscata, cu tulpina si enzime originale asiatice de Rhizopus oryzae - permite fermentarea loturilor de amidon din faina, boabe fragmentate (orez, porumb, grau etc.) si din cartof fara plamadire la cald.
Enzimele incluse in amestec dizolva amidonul la o temperatura de 30°C in zaharuri simple fermentabile, transformate in alcool de drojdii. Este la fel de usor ca si cu un lot de zahar. Acest amestec nu necesita adaugarea de nutrienti. Fermentarea dureaza aproximativ 3 saptamani.
Gama completa de posibilitati - atunci cand este combinata cu nutrienti si vitamina B1, drojdia de fructe TURBO va va permite sa profitati de 100% din posibilitati, datorita carora va veti putea bucura de aroma si aroma si mai deplina a sarjelor dvs. de fructe!
Tulpina originala, asiatica de Rhizopus oryzae - ajuta la conducerea procesului de zaharificare a amidonului.
Pentru materiale amidonoase -acest amestec este destinat pentru fermentarea fainii, a boabelor macinate (orez, porumb, grau).
Cu enzime - Turbo Koji este un produs care contine urmatoarele enzime: alfa-amilaza care lichefiaza amidonul si glucoamilaza care descompune amidonul in glucoza.
Masurarea la rece - la utilizarea Turbo Koji, este necesar sa se efectueze piureul la o temperatura de 25-30°C, nu 60-70°C ca in cazul piureului la cald.
Nu necesita adaugarea de nutrienti - acest amestec nu necesita adaugarea de nutrienti la lot. Compozitia sa asigura o fermentatie optima.