Durata de livrare: 1-4 zile
BacterVin este un conservant. Previne boli ca:
Acrirea acetica (Mycoderma aceti).
Floarea vinului (Candida mycoderma).
Boli lactice cauzate de catre Lactobacillus, Leuconostoc si Streptobacterium.
Caracteristici: Praf fin de culoare bej.
Compozitie: Metabisulfat de potasiu si tanin enologic.
Dozajul orientativ este: Preventiv: 5 – 10 g/Hl. Curativ: 15 – 20 g/Hl.
Mod de utilizare:
A se dilua doza de BacterVin in o parte din vinul ce urmeaza a fi tratat pentru a facilita omogenizarea produsului. A se incorpora volumului total ce urmeaza a fi prelucrat.
Aplicatii:
La vinurile acrite sau suspectate ca ar avea aceasta boala.
Ambalaj si pastrare: punga de 1 Kg. A se pastra in ambalajul original la loc racoros si uscat, lipsit de mirosuri. A fi evitata lumina directa a soarelui.
BACTERVIN: conservant impotriva otetirii. Oxidarea alcoolului etilic din vin are loc din cauza microorganismelor strict aerobe, ce provoaca cea mai raspandita boala, dificila si periculoasa, iar la un moment dat imposibil de tratat: acrirea sau otetirea vinului. Fazele de dezvoltare ale bolii pot fi exprimate prin doi termeni sau denumiri diferite: acrire si otetire. Prin acrire se subintelege ca boala este doar in forma initiala, si se limiteaza doar la straturile superficiale, iar cand ne referim la otetire avem in vedere ca dezvoltarea este mult mai intensa si avansata, cuprinzand o mai mare parte din volumul vinului.
Datorita naturii sale antioxidante BacterVin este tratamentul necesar prin excelenta. Aduce vinului un notabil fortifiant, in forma de acid galic, care se fixeaza partial in extractul sec al vinului, redandu-i o noua constitutie.
BacterVin este un conservant. Previne asemenea boli, ca: acrirea acetica (Mycoderma aceti), flora (Candida mycoderma), boli lactice cauzate de catre Lactobacillus, Leuconostoc si Streptobacterium.
Contine: metabisulfat de potasiu si tanin enologic.
Doza: 20 gr/100 ltr.
Disponibil ambalat la 1 kg.