Durata de livrare: 1-4 zile
Aschii de mar si fag pentru afumare - dedicate utilizarii in procesul de afumare si gratar a carnii de pasare.
Datorita acestor aschii de lemn, produsele din carne de pui, rata sau gasca vor primi o aroma si savoare adecvate si dorite, precum si o culoare atractiva galben-aurie.100% natural.
Caracteristici:
Cantitatea de aschii dintr-un singur ambalaj (450 g) este suficienta pentru cateva ore de afumare (in functie de echipamentul folosit).
Utilizare:
Gratare: Aranjati un strat gros de doi centimetri de aschii de lemn in jurul carbunilor incinsi - nu puneti aschiile direct pe carbune, deoarece acestea vor fi arse imediat. Pentru a folosi aschiile cat mai eficient, le puteti umezi putin cu apa, ceea ce va duce la eliberarea unei cantitati mai mari de fum. Acoperiti gratarul direct dupa aranjarea alimentelor pe gratar. Timp de utilizare la gratare - de la 10 la 30 de minute (in functie de tipul si marimea carnii).
Afumare: In functie de tipul de afumator pe care il aveti la dispozitie, puneti aschiile de lemn in generatorul de fum sau in afumatorul propriu-zis - intr-un loc destinat acestuia sau, alternativ, in interiorul focarului, in jurul lemnului stralucitor.
Aceste aschii de lemn sunt perfecte pentru a fi utilizate intr-un generator de fum. Utilizarea unui astfel de generator de fum asigura obtinerea celor mai profesionale efecte – produse cu o aroma si culoare perfecta.
Ambalaj: punga 450g