Durata de livrare: 1-4 zile
Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici.
Acidul citric se prezinta sub forma de cristale de culoare deschisa, inodor.
Utilizare: Acidul citric este un adjuvant de larga folosinta in industria alimentara la procesarea fructelor, la conservarea sucurilor de fructe si a diverselor bauturi, la producerea dulciurilor.
In vinificatie are diverse utilizari:
- Formeaza legaturi complexe cu Fe+++ prevenind casarea ferica;
- Datorita actiunii antioxidante in combinatie cu sulful si acidul ascorbic previne modificarile de gust si culoare la vinuri;
- Datorita caracterului acid poate fi folosit la neutralizarea resturilor bazice in cazul spalarii vaselor si echipamentelor de inox.
Dozare: Conform legii viei si vinului, adaosul de acid citric pentru stabilizarea vinurilor nu trebuie sa depaseasca 1g/l.
Depozitare: A se pastra in locuri racoroase , ferite de mirosuri straine.
Ambalaj 1 kg